dimarts, 13 de novembre del 2007

DEMÀ, "LA LLEI SECA" ARRIBA A LA SEU!


M’acabo d’assabentar que demà estarem tot el dia sense aigua. El motiu de les restriccions és la connexió de la xarxa d’aigua al nou dipòsit que s’acaba de construir just a sobre del barri del Poble Sec. No cal dir que es tracta d’una obra del tot necessària per donar servei a tots els veïns ja que els antics dipòsits eren insuficients i ja tenien alguns anys.

De totes maneres, no entenc com no es realitza aquesta obra de nit, tal i com s’ha fet altres vegades amb obres que afecten serveis bàsics. Quan es prenen decisions així, cal tenir en compte les conseqüències i perjudicis que poden causar a empreses i ciutadans. L’hospital, els bars i restaurants, les escoles, els centre públics, la neteja, etc. Algú s’ha preguntat quin serà el perjudici econòmic i/o personal que suposarà aquesta decisió per a tots aquests serveis?

Per altra banda, la informació sobre el tall ha estat totalment deficient i amb poca anel·lació. No es pot avisar amb menys de 48 hores ja que no hi ha temps per buscar alternatives de subministrament pels afectats.

S’ha de planificar millor aquest tipus d’actuacions i millorar els canals de comunicació cap als ciutadans per tal d’evitar confusió i neguit.