dimecres, 10 de març del 2010

Recolzament de la Fundació Vicenç Ferrer al Nobel de la Pau

Des del grup municipal de Progrés a l’Ajuntament de la Seu hem proposat donar suport a la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al Premi Nobel de la Pau 2010 i convidar a tots els ciutadans de La Seu a que s’afegeixin a aquesta iniciativa mitjançant la seva signatura a la pàgina "nobeldelapaz.org".

Cal recordar que a principis de febrer, es va presentar la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al premi Nobel de la Pau 2010 a Oslo (Noruega) amb l'objectiu que el guardó reconegui la importància d'un projecte de desenvolupament integral a favor de les persones més desafavorides i que ha obtingut resultats molt positius a la zona d’Anantapur (Índia). A més, cal dir que el treball de la Fundació ha abastat diversos camps com; l’educació, la salut o el treball del terra.


Després de la mort de Vicenç Ferrer, al mes de juny del 2009, moltes persones i institucions han demanat que es reconegui el seu treball i el de la seva Fundació a través d’aquest guardó.

Aquesta proposta de Nobel ha estat enviada a Oslo, a través d’una plataforma ciutadana independent, amb el suport de la Fundació i que aquesta proposta haurà de ser avaluada pel Comitè Noruec dels Premis Nobel i resolta a l’octubre d’enguany.


En Vicenç Ferrer i la seva Fundació han estat i són un exemple de treball seriós, d'esforç i dedicació plena a favor dels més desfavorits que cal tenir com a model a seguir. Per aquest motiu, es vol fer arribar el suport a la seva candidatura a la Plataforma ciutadana que impulsa la candidatura i a la Fundació Vicenç Ferrer.


La ciutat de La Seu sempre s’ha caracteritzat per mantenir una estreta col·laboració amb diferents projectes de cooperació i de desenvolupament amb les persones i territoris que més ho necessiten.


La Fundació Vicenç Ferrer és un exemple a seguir ja que s’ha basat en donar eines pel desenvolupament integral i autònom de les persones i els territoris millorar-ne les condicions de vida.