diumenge, 18 d’abril del 2010

Fira de Primavera a La Seu

La 6a edició de la Fira de Primavera de la Seu d'Urgell tindrà lloc durant els dies 17 i 18 d'abril de 2010. La Fira d'enguany oferirà una mostra de vaques de les races Bruna dels Pirineus, Frisona, Xerolesa i Llemosina, i de cavalls de la raça Cavall Pirinenc Català.

Durant els propers dies 17 i 18 d’abril, la Seu d’Urgell acollirà la 6a edició de la Fira dePrimavera, amb què l’Ajuntament de la Ciutat vol potenciar el sector agroalimentari.


La Fira de Primavera serà el paraigües sota el qual enguany es desenvoluparà els Concurs comarcal de la raça Bruna dels Pirineus, organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l'Associació de la Raça Bruna de l'Alt Urgell (ARBAU); i el concurs comarcal de la raça frisona, organitzat conjuntament per l'Ajuntament i l'AFAUC (Associació frisona de l'Alt Urgell i la Cerdanya).

La Fira es desenvoluparà a l’aparcament del Dr. Peiró de la Seu d’Urgell, on s’instal.laran les infrastructures necessàries per encabir, d’una banda els animals i d’una altra banda diferents activitats d’animació i estands d’entitats, associacions i empreses relacionades amb el sector.

Durant els dos dies, els visitants podran gaudir de l’exposició de les millors vaques de raça bruna i frisona de les comarques pirinenques.
Cerdanya).