dimarts, 21 de setembre del 2010

Adjudicades les obres de millora de l’escola de Castellciutat


L’import de les obres adjudicades pel Departament d’Educació és de 518.597 € i tindran una durada de 6 mesos.


Estem satisfets i esperem que les obres, reivindicades pels veïns del poble, comencin el més aviat possible.


De del grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de La Seu celebrem que, finalment, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat les obres de millora de l’Escola de Castellciutat per un import de 518.597 €.


Aquesta adjudicació arriba després que es presentessin fins a un total de 18 empreses al concurs públic de les obres. Els treballs tenen una durada de 6 mesos i aniran a càrrec de l’empresa Constructora i Immobiliària de Solsona S.A. Aquesta actuació permetrà fer una remodelació i una millora dels vestíbuls, la sala polivalent i l’accés del centre educatiu.


Recordem que aquestes actuacions de millora han estat reivindicades pels veïns del poble de Castellciutat, així com, per l’AMPA i els docents del mateix centre. Arran d’aquesta reivindicació, el passat més de juny, els veïns del Poble varen tallar la carretera Nacional-260 en motiu de protesta.


Des de Progrés ja ens hem posat en contacte amb la direcció del centre, amb l’AMPA de l’escola i també amb l’Associació de veïns de Castellciutat per tal de comunicar l’imminent inici de les obres.


Per últim, des del mateix grup municipal, hem pogut comprovar com el compromís del Departament de no retardar o retallar aquesta actuació a causa de la crisi econòmica s’ha complert.


Coneixíem la preocupació dels veïns del poble per aquestes obres i hem fet tot el possible per agilitzar-les el màxim. Ara cal treballar per tal que les obres afectin el mínim possible el funcionament habitual de les aules.