dilluns, 10 de març del 2008

RESULTATS I COMPARATIVA DE LES ELECCIONS GENERALS A LA SEU D'URGELL

Després del nerviosisme per la baixada de la participació, en especial a Catalunya, els sondejos a peu d’urna primer i, els avanços dels recomptes després, ens acostaven a una majoria socialista suficient al Congrés dels Diputats.

Tot i la pujada singular del Partit Popular, amb un augment de cinc diputats, el PSOE ha aconseguit revalidar l’avantatge de la legislatura passada amb uns resultats excel·lents (169 diputats). El secret d’aquesta victòria electoral s’explica, sobretot, gràcies al vot dels catalans, els quals, conscients dels què ens hi jugàvem ens vàrem bolcar amb els nostres candidats; la Tere Cunillera, la Carme Chacón i el president Zapatero (45,33% de vots i 25 escons).

Pel què fa a la nostra ciutat, el resultat també ha estat excel·lent ja que el PSC ha aconseguit un 39% dels vots amb un augment del 4,65% respecte els vots del 2004. Cal tenir en compte que la participació ha baixat el què provoca que sigui més difícil mantenir el nombre total de vots. Ho demostra el fet que el PSC ha estat l’únic partit de la Seu que ha augmentat els seus vots respecte de l’any 2004.

Des d’aquestes línies el nostre grup vol agrair a totes les persones de la Seu que han confiat en nosaltres i ens han ajudat a mantenir un govern progressista que permeti materialitzar les necessitats i les aspiracions de Catalunya i dels catalans.
A continuació us passo els gràfics de resultats amb l'evolució del vot des de les eleccions del 2000 i del 2004 a la Seu.


Notícies relacionades:

2 comentaris:

ramon ha dit...

Hola Oscar..... veient els resultats d'aquestes eleccions us vull felicitar i animar per tal de que ara poseu "tota la carn al asador" i comenceu a treballar per a les properes municipals, es molta la feina a fer i moltes les ganes de la gent de que la Seu torni a tirar endevant com a les seves millors epoques.
Moltes felicitats

Anònim ha dit...

Bones Oscar i perdona el retard.
Es dóna un problema estrany , amb aquest bloc, i d'altres, com
per exemple el bloc del Pep Farràs.
El sistema que hem muntat s'alimenta dels fils RSS dels diferents
blocs, i es dóna el cas que aquest blocs no publiquen de forma correcta
aquest fil RSS i aquí rau el problema.
Malauradament jo no hi puc fer res, parlaria amb google per a que ho
solucionessin, però no em faran ni cas ;) esperem que sigui una cosa temporal, salut!