dijous, 13 de març del 2008

Jordi Ausàs deixa de ser alcalde de la Seu per iniciar una nova etapa

D’aquí a poques hores es celebrarà un plenari extraordinari a l’Ajuntament de la nostra ciutat per tal de donar compte de la renúncia de l’alcalde Jordi Ausàs. Aquest és un pas necessari per tal de poder exercir la seva nova tasca com a Conseller de Governació i Administracions Públiques del govern de la Generalitat.
La veritat és que tot ha estat molt ràpid, quasi sense temps per pair els resultats de les últimes eleccions generals i de poder fer balanç de tot plegat.

No se’m escapa que, independentment de la nostra rivalitat en el terreny municipal, aquest és un nomenament d’una responsabilitat i honorabilitat molt important, i com a tal, només puc fer que felicitar-lo sincerament i desitjar-li molta sort de cara al futur per tal de poder construir el país que tots volem des del govern d'Entesa.

Més enllà de les discrepàncies que hem pogut tenir al llarg dels últims anys (com a regidor de l’oposició i com Alcalde), avui acaba una etapa de 9 anys a l’Ajuntament de la Seu que de ben segur que recordarà durant molt de temps. En gran part, degut al fet que va recollir el relleu a l’alcaldia del Joan Ganyet.

Per acabar, només voldria comentar que estic convençut que amb en Jordi i la Conselleria de Governació trobarem el temps i la manera per tirar endavant nous projectes que beneficiïn les comarques del Pirineu i de la Seu.

Una vegada més Jordi, enhorabona i felicitats en aquesta nova etapa que comences.