dimarts, 9 de novembre del 2010

Treballant per un Nou Hospital a La Seu


Geli explica que el Departament de Salut aposta per un nou hospital durant la trobada a La Seu amb el portaveu de Progrés, Òscar Ordeig, i professionals del sector sanitari.


També anuncia que s’ha finalitzat el Pla Funcional del nou hospital i que l’any que ve es podria començar a redactar el projecte.


Nou Hospital a la Seu:

La Consellera de Salut i número dos de la llista per Girona a les eleccions del Parlament, Marina Geli, ha assegurat que el govern català construirà un nou hospital a La Seu d’Urgell. També ha destacat que, finalitzat el Pla Funcional d’aquest nou hospital, ara cal esperar que l’any vinent es comenci a redactar el projecte del nou centre sanitari, que estaria ubicat a l’Horta del Valira.


Aquestes paraules de la Consellera han estat pronunciades en el marc de la trobada que ha mantingut amb el portaveu del grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de La Seu, Òscar Ordeig, per tal d’analitzar la situació sanitària de la zona. També s’ha celebrat una xerrada-col.loqui amb professionals del sector sanitari a la sala del Centre Cívic del Passeig on s’han donat a conèixer aquestes qüestions.


Els professionals de la sanitat de La Seu han pogut fer arribar en primera persona les inquietuds i opinions sobre l’estat actual dels serveis sanitaris a la comarca.


Targeta sanitària pels fronterers:

Per altra banda, la Consellera també ha reivindicat la nova llei d’universalització de la sanitat pública, impulsada per la pròpia Conselleria de Salut, i que dóna accés als centres sanitaris als treballadors andorrans que viuen a La Seu i comarca. D’aquesta manera, es posa punt i final a una situació de discriminació dels fronterers que feia anys que durava i que els governs de CiU mai s’havien interessat en resoldre.


El portaveu del PSC-Progrés a La Seu, Òscar Ordeig, afirma que “el Departament de Salut ha complert amb més inversions que mai. A més, ja s’està treballant per tal de construir un nou hospital, una reivindicació històrica de casa nostra”.