dimarts, 27 de gener del 2009

Pla de Bolonya, Sí o No?

Ahir dilluns, a les 19.30 hores, la diputada Agnès Pardell i Marc Vivancos varen presentear les línies mestre del nou model universitari europeu conegut com a Pla Bolonya. També es va formalitzat l’acte de constitució de la nova Federació de les Joventuts Socialistes dels Pirineus.

Un cop constituïda la JSC de la Federació de les Comarques dels Pirineus, ha tingut lloc una xerrada – debat entorn al Pla de Bolonya. L’acte ha comptat amb la participació de la Diputada del PSC per Lleida al Parlament i ex - degana de la Facultat de Dret i Economia de la UdL, Agnès Pardell; el responsable a la UB de l’AJEC (Associació de Joves Estudiants de Catalunya), Marc Vivancos; i el Primer Secretari de la JSC als Pirineus, Edgar Martínez.

Amb actes com el d’avui, tant la constitució d’una nova Federació als Pirineus, com el fet d’organitzar un debat entorn al Pla de Bolonya, demostren la implicació i la responsabilitat dels joves a la societa i, sobretot, amb els temes que els afecten i els preocupen.
Per la seva part, el primer secretari de les JSC del Pirineu, Edgar Martínez, va destacar que treballaran per atendre les demandes i inquietuds dels joves del Pirineu i reivindicar un paper destacat a la societat per fer valdre la seva visió en els aspectes importants.

1 comentari:

bolonya?? ha dit...

El Primer Secretari de la JSC als Pirineus, Edgar Martínez, de que tant presumiu fa un mes es va encarregar de organitzar dues vages i manifestacions en contra Bolonya, de llegir el manifest i de parlar amb la premsa. I ara defensa el "pla Bolonya"?
QUINA VERGONYA!!