dimecres, 14 de juliol del 2010

Obertura del nou pont del Serrat de la Capella


L’objectiu de la proposta és que l'equip de govern es posi en contacte amb el Ministeri de Foment per tal que en el termini més curt possible es pugui produir l’obertura.

Progrés vol que es pugui obrir el pas abans de finalitzar les obres de la N-145.

El pont fa prop d'un any que està construït però amb l'accés tancat.


El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu presentarà una proposta al plenari del dilluns que vé amb l'objectiu d'agilitzar l’obertura del nou Pont del Serrat de la Capella. Per aquest motiu, s'instarà a l’Ajuntament a que s’adreci al Ministeri de Foment, i més concretament a la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, per tal d’arribar als acords necessaris i fixar les mesures tècniques que permetin l’obertura del pont abans d’esperar a l’acabament de tota l’obra de millora de la carretera, que pot tardar més de dos anys.

Progrés recorda que el Pont del barri del Serrat de la Capella, i els seus accessos, ja fa dies que estan acabats, dins de les importants obres que està duent a terme el Ministeri de Foment de millora de la carretera de La Seu a Andorra N-145.

Tanmateix, els veïns no el poden utilitzar ja que està tancat, tot i la rellevància que té aquesta infraestructura per tal de facilitar la seguretat i la connxió del barri amb el centre de La Seu.

El mateix grup municipal manifesta que es posa a disposció dels veïns, i de l'equip de govern, per tal de fer les gestions necessàries amb l'objectiu que la nova connexió es posi en funcionament el més aviat millor i que no es retrassi més.

Aquest nou accés millora la seguretat dels veïns per accedir al barri i no s'entendria que estigués tancat més temps per aspectes administratius.

Existeixen formules administratives que permetrien fer una cessió anticipada del pont sense haver d'esperar dos anys més per tal que acabin les obres de la nacional.