dilluns, 21 de maig del 2007

JORDI MAS, EL MEU NOU ALCALDE !


Les properes eleccions municipals a l’alcaldia de la Seu tindran un encant especial per a mi ja que formo part de la candidatura del PSC-Progrés per primera vegada. Entro en un equip de treball que combina d’una manera òptima l’experiència dels anys de govern i les noves idees de la renovació. El PSC-Progrés defensa d’una manera clara i inequívoca uns ideals d’esquerres i progressistes on la igualtat entre les persones és un dels eixos principals sobre els quals es construiran les propostes polítiques.

Al capdavant de la nostra llista electoral hi ha el sr. Jordi Mas i Ortega, el qual aspira a l’alcaldia de la Seu. En Jordi és una persona amb molta formació i amb l’experiència política necessària per entrar amb garanties, juntament amb el seu equip, a la carrera per l’alcaldia. Tot i la seva joventut, en Jordi ha ocupat i liderat diversos càrrecs de responsabilitat, com per exemple el de coordinador del departament de Benestar i Família de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, el de director de serveis de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran o bé el de regidor del nostre Ajuntament.

Tots els que el coneixem sabem que sempre ha tingut un interès especial en poder treballar per tal d’aconseguir una societat el més justa possible. Tant des d’organitzacions humanitàries i solidàries com des de la política sempre ha pensat que si tots i cadascun de nosaltres posem el nostre gra de sorra, podrem construir una ciutat, un país o un món sense tantes desigualtats i amb prosperitat. Per aquest motiu, estic emocionat i orgullós de poder contribuir, amb el meu treball i el meu esforç, al recolzament d’un candidat a l’alcaldia de la Seu que té un projecte polític ambiciós, rigorós i basat en uns principis i valors que molts polítics han oblidat fa temps.

Jo animo a tots els urgellencs i urgellenques que no caiguin en la temptació de pensar que la classe política i els seus dirigents es miren els ciutadans des de la distància. No és gens constructiu fer generalitzacions d’aquest tipus, ja que només condueixen a la confusió i denoten una certa resignació i un conformisme preocupant que no ens condueix enlloc. Nosaltres hem basat el nostre projecte polític en múltiples trobades de participació ciutadana per poder conèixer les inquietuds i necessitats dels nostres veïns. De la mà d’en Jordi Mas hem intentat estar el més a prop possible de les persones, ja que la proximitat és i serà una eina essencial per a construir la nova Seu del futur.

Així doncs, engresco als ciutadans de la Seu a conèixer, si encara no ho han fet, en Jordi Mas per comprovar que és una persona apassionada, afable i amb les idees clares per portar el timó de la nostra ciutat. La seva proximitat, honradesa i disciplina fa que sempre estigui rodejat de persones que volen ajudar-lo a construir el nostre projecte polític. En Jordi Mas ha treballat per fer que tothom se senti part d’aquest, demanant una vegada i una altra l'opinió sobre diferents temes d’interès general.

Per tant, espero que si encara no ens has fet arribar la teva opinió sobre els temes que et preocupen o les teves propostes de futur per a la Seu, ho facis durant els propers dies a través del nostre correu electrònic (laseu@socialistes.cat) o bé personalment al nostre local de la plaça del Carme. Nosaltres tenim molt clar que la política de la Seu és cosa de tots i sense l’interès dels nostres veïns perd la seva raó de ser.