divendres, 17 de setembre del 2010

El Nou Pont del Serrat de la Capella


Víctor Morlán, Secretari d’Infraestructures de Foment, ha anunciat que entrarà en funcionament properament.


Després de la reunió mantinguda fa dos mesos amb el Delegat del Govern Central a Catalunya, Joan Rangel, i de les gestions posteriors per donar un impuls a l’obertura del nou pont.


Finalment s’ha anunciat l’obertura del nou pont que portava un any tancat al trànsit i que ha de millorar els accessos del barri del Serrat de la Capella de la Seu d’Urgell.


Recordar que el passat mes de juliol els regidors del PSC-Progrés a l'Ajuntament de La Seu es van reunir amb Joan Rangel, Delegat del Govern Central a Catalunya, per tal de demanar l’obertura del nou pont del barri el més aviat possible.


Aquest pont, fruit de les obres de millora de la carretera d’Andorra, que duu a terme el Ministerio de Fomento, porta gairebé un any acabat però tancat al trànsit.


El pont suposarà una millora important dels accessos al Barri i ajudarà a garantir la seguretat dels veïns millorant la connexió amb el centre de La Seu.


Des del grup municipal es va proposar al ple del mes de juny que es demanés a Fomento l’agilització de les obres i l’obertura del nou pont. Proposta que va ser rebutjada per part de CiU i ERC.


Tot i això, finalment, el resultat de les gestions de Progrés ha estat positiu i el pont serà transitable properament.


Estem satisfets de l’obertura del pont ja que posarà punt i final a una situació il·lògica. Ens hem posat en contacte amb l’Associació de Veïns del Serrat de la Capella per informar-los de tot el procés.