dimarts, 28 de setembre del 2010

Obert el nou pont del Serrat de la Capella


Tal i com va avançar Progrés, avui mateix s’ha obert al trànsit rodat el nou accés al barri del Serrat de la Capella.

D’aquesta manera, es posa en funcionament després d’un any tancat.

Progrés recorda que les actuacions complementàries reclamades per l’alcalde Batalla no estaven incloses al projecte i l’Ajuntament no hi va presentar al•legacions.


El grup municipal del PSC-Progrés confirma que, tal i com va anunciar fa pocs dies, avui mateix s’ha procedit a l’obertura del nou pont que ha de donar accés al barri del Serrat de la Capella de La Seu.

Progrés recorda que aquesta infraestructura portava un any pràcticament acabada però tancada al trànsit, un fet del tot il•lògic i que no es podia allargar més.

Tal i com es va anunciar fa pocs dies, aquesta decisió ha estat conseqüència de les gestions endegades pel PSC-Progrés amb la Delegació del Govern a Catalunya i Foment per tal de no retardar més l’obertura del pont.

Progrés també assenyala que cal seguir treballant per tal de resoldre petits detalls tècnics de l’obra, encara que no afectin a l’obertura del pont. En aquest sentit, Progrés es mostra totalment disposat a col•laborar amb veïns, així com, amb l’equip de govern municipal per resoldre aspectes no inclosos a l’obra.