divendres, 11 de gener del 2008

QUAN S’ESCAPA EL TREN DE LES OPORTUNITATS...


Entre avui i demà dissabte sortirà un comunicat de premsa del nostre grup als mitjans de comunicació explicant en quina situació es troba el procés per a construir una nova piscina coberta a la Seu i, sobretot, el seu finançament.

A través de la Junta de Govern Local d’aquest dilluns de l’Ajuntament l’equip de govern va acordar renunciar de manera oficial a la subvenció de més de 700.000 € atorgada pel Consell Català de l’Esport per a la construcció d’una piscina coberta a la nostra ciutat. Aquest acord de renúncia s’ha tingut que dur a terme perquè ha caducat el termini per a la seva execució i això representa la impossibilitat de tirar endavant el projecte i rebre la subvenció atorgada al febrer del 2006 dintre el PIEC 2004-2007.

L’equip de govern perdrà la subvenció de la Generalitat per a construir la piscina coberta per no tenir apunt els terrenys i s’haurà de presentar una altra vegada a la nova convocatòria que sortirà durant el 2008 sense garanties d’aconseguir el finançament necessari.

Cal recordar que al 2006 l’ajuntament també va rebre una subvenció de 150.000 € de la Diputació de Lleida per a fer la piscina i, al final els varen gastar en altres obres. Per tant, amb dos anys hem passat de tenir quasi 900.000 € per a iniciar la construcció d’aquesta piscina tan anhelada a no tenir garantit ni 1 € del seu finançament.

No sé quines seran les explicacions de l’equip de govern en relació a aquest tema però, el què està molt clar és que hem perdut un tren que a mi, personalment, em dol de manera especial.