divendres, 14 de gener del 2011

Alternativa al Bus Urbà de la Seu

El grup municipal de Progrés denuncia la manca de planificació i la improvisació de l’equip de govern de CiU-ERC, davant la decisió de suspendre el servei de bus urbà per l’any 2011, que arriba tard i malament.


El mes de novembre del 2009, Progrés ja va proposar al ple de l’ajuntament que es replantegés el servei del bus urbà degut a la seva poca demanda. La manca de resposta i alternativa del govern municipal encapçalat per l’alcalde Albert Batalla ha portat a una situació insostenible que ara es tradueix en un dèficit superior als 300.000 euros.

La decisió de l’ajuntament es va prendre la darrera setmana del mes de desembre del 2010, sense debat, amb precipitació i sense donar una alternativa realista a les necessitats existents de trasllat de persones que viuen a Castellciutat i als barris cap al centre de La Seu.


El grup municipal del PSC- Progrés proposa una solució viable que passi per l’establiment d’un servei “a la demanda” que permeti a tots els ciutadans i ciutadanes, especialment de Castellciutat i dels barris, desplaçar-se per la ciutat. Els trasllats es farien a través de taxis, establint convenis específics amb els taxistes locals, i fixant horaris i condicions per tal de garantir la mobilitat de les persones, - que demanin prèviament aquest servei - les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any.


Progrés aposta per seguir treballant en la línia de garantir la mobilitat de tots els ciutadans i ciutadanes de La Seu, independentment de la zona on visquin, amb el menor cost econòmic possible pels contribuents.