dilluns, 29 d’octubre del 2007

SOLUCIÓ AL TÚNEL DE VIELLA

Tot i que encara no s'ha rebut la notificació oficial per part del Ministeri de Foment, extraoficialment ja se sap que el túnel de Viella tindrà tres carrils.

D'aquesta manera es posa punt i final a la "minicrisis" que es va originar arrel de la supressió d'un dels tres carrils que contemplava el projecte inicial.

Al meu entendre se li ha donat un ressò mediàtic excessiu que ha derivat en una sensació de falta de coordinació entre les diferents administracions públiques. Potser s'havia d'haver seguit els mateixos passos de coordinació i comunicació abans de prendre la decisió de suprimir el tercer carril, tal i com s'ha acabat fent durant les últimes setmanes.

Crec que el Ministeri no va actuar del tot anulant el tercer carril sense consensuar-ho amb la Generalitat o la Diputació. De totes maneres també s'ha de destacar la predisposició i celeritat que totes les parts hi han posat per trobar la millor solució al conflicte.

Estic segur que amb altres equips de govern al capdavant d'aquest problema no hi hauria hagut la meteixa coordinació i entesa i, per tant, no hauríem aconseguit solucionar-ho tan fàcilment.