dimecres, 28 d’abril del 2010

Òscar Ordeig serà el cap de llista de Progrés a les eleccions municipals de 2011

L’assemblea general del grup del PSC-Progrés de La Seu ha escollit Òscar Ordeig, com a cap de llista a les eleccions municipals de l’any vinent. L’elecció s’ha realitzat després que Jordi Mas, cap de llista en les últimes eleccions, comuniqués la decisió de retirar-se de la primera línia política per motius de salut.


Des del grup de Progrés “volem manifestar el nostre suport i reconeixement a la feina que ha realitzat en Jordi Mas Ortega durant els set anys de regidor a l'Ajuntament, i en especial per liderar el projecte de Progrés l’any 2007 que va obtenir la confiança majoritària de la gent de La Seu. Volem remarcar també el seu compromís amb la ciutat de La Seu com a portaveu i regidor, així com per ser un company excepcional”.


PSC-Progrés considera que Òscar Ordeig representa la continuïtat del projecte, “respon a un perfil de candidat jove, ben preparat professionalment i amb experiència en la dinàmica municipal.” El nou candidat és regidor des del 2007 i l’actual portaveu a l’Ajuntament de La Seu i al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Pel que fa a la formació professional és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Assessorament Fiscal i Direcció Tributària i doctorat en Administració i Direcció d’Empreses. Actualment és assessor empresarial del Centre Europeu d’Empreses i Innovació, vinculat a la Diputació de Lleida.


Òscar Ordeig es compromet a treballar des d'ara mateix per donar una continuïtat -renovada al projecte de Progrés, fent complir el Pacte d'Austeritat impulsat fa poques setmanes pel nostre grup. Òscar Ordeig assumeix el relleu del Jordi Mas amb il·lusió i responsabilitat, fent una crida a la participació. Es compromet a escoltar totes les associacions i entitats de la ciutat, i tots els ciutadans que vulguin dir-hi la seva, per tal de liderar un projecte ambiciós que doni un nou impuls a la nostra ciutat. Cal saber a on anem i què volem, i més ara en temps de crisi.


Pel primer secretari de la Federació del PSC de les comarques de Lleida i del Pirineu, el conseller Joaquim Llena, "l'Òscar Ordeig és una persona molt ben preparada, molt treballadora, que sap escoltar i que té les idees clares pel futur de La Seu".Llena afegeix que l'Òscar compta amb el ple suport de tota la organització tant a nivell de Pirineu, com de Lleida i també de Barcelona”.