dimarts, 5 d’octubre del 2010

L’escola d’adults de La Seu es traslladarà a l’edifici de Les Monges


Progrés es mostra satisfet pel fet que s’hagi aprovat per unanimitat la proposta, amb petites esmenes, presentada al plenari de l’Ajuntament.

També s’acorda sol•licitar al Departament d’Educació que es pronunciï sobre el trasllat dels més de 400 alumnes que hi ha actualment.

El PSC-Progrés a l'Ajuntament de La Seu afirma que s’ha fet un pas endavant al definir la futura ubicació de l’Escola de Formació d’Adults de La Seu al Centre Educatiu i Cultural de les Monges. La proposta de Progrés va ser aprovada per la unanimitat dels grups polítics municipals amb petites esmenes.

Calia donar una resposta d’ubicació concreta i definitiva als professors i alumnes que actualment estan a l’escola d’adults. Tot i això, fins que el trasllat no sigui una realitat, caldrà fer un esforç per continuar fent les classes als espais actuals.

Tal i com va afirmar ahir el grup de Progrés, el Centre Educatiu i Cultural de Les Monges disposa d’un espai prou ampli, accessible i cèntric per a l'escola d'adults que permet tenir un emplaçament definitiu pels propers anys, acabant d’una vegada amb la provisionalitat i la falta d’espai actual.

Des de Progrés ja ens hem posat a treballar per tal de buscar fórmules de finançament que permetin poder fer les obres i el trasllat de l’Escola el més aviat possible.

Progrés creu que, en una època de crisi econòmica com la que estem vivint, la formació per poder ampliar coneixements és més important que mai ja que facilita el poder accedir al món laboral.